Nya intryck

Hej!
Jag tänkte bara ge en liten uppdatering. Den senaste tiden har tillägnats plugg och sista tentan har skrivits. Det gick bättre än förväntat! Jag följde med ut och åt med de jag läste kemin med (inte mina kursare) på kvällen och det var trevligt. Jag blir så tacksam på ett sett när jag blir så väl mottagen. Jag har insett mer och mer att jag inte blivit behandlad bra tidigare...

Igår inleddes ett nytt jobb. Jag kommer att jobba kvar på restaurangen så mycket som jag vill, men nu har jag börjat jobba på sjukhuset. Jag var extremt nervös, spänd, förväntansfull och livrädd. Det har känts bra ändå, vi är fler som är nya så det är skönt. Det kommer bli mycket jobb framöver men det är bra, jag kommer lära mig så mycket! Och jag kommer inte kunna gå djupare i min "ätstörning". (Nu tror jag knappt att jag har ätstörning längre, trots att jag gick ned lite till i vikt, för jag åt hela fem gånger idag.)

...

Det här blev ett lite positivare "inte då djupt" inlägg. Bara en liten hint om vad jag haft för mig senaste tiden, fullt upp med andra ord!

Jag var helt förstörd i söndags. Jätteledsen och nere. Så hemskt när man får sådana dippar. Men efter det kan det iallafall bara bli bättre. Just nu känner jag mig lite bättre, är så illa tvungen, det kommer förväntas mycket av mig den här sommaren. Och jag ska bara orka med. Det ska bli bra, det ska bli bra.

Stoooooooor kram till er alla.

Jag har tänkt att jag ska starta en ny blogg också. En öppen. Dock inte så öppen om "ätstörningen", men med foto, vad jag gör, lite texter kanske osv. Ska bara landra lite i det här först.


RSS 2.0